Screenshot: Instagram
TRAUMA TRAJE GODINAMA

'DAJTE MI DA IGRAM ZA NEKU DRUGU REPREZENTACIJU' Seks skandal koji je potresao svijet nogometa dobio nastavak, zvijezda poslala novu očajničku poruku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2019. 13:34

Napadač Reala i francuske reprezentacije Karim Benzema javno je prozvao predsjednika francuskog nogometnog saveza Noela Le Graeta nakon što mu je ovaj neki dan poručio da više nikad neće igrati za francusku reprezentaciju.

Epilog je to skandala koji je uzdrmao nogometni svijet još 2015. godine, kada je Benzema izbačen iz reprezentacije jer je suigrača Mathieua Valbuenu ucjenjivao njegovim snimkama seksa.

Zvijezda Reala tada je izbačena iz reprezentacije i od tada nije pozivana u redove svjetskih prvaka, a Le Graet je potvrdio kako se ništa po tom pitanju neće promijeniti niti u budućnosti.

Jasno je da se Benzema nadao kako bi se u Savezu ipak mogli smilovati, pa je putem Twittera prokomentirao novu odbijenicu.

"Noel, ja sam mislio da se ti ne miješaš u posao izbornika. Znaj da sam ja jedini koji mogu završiti svoju reprezentativnu karijeru. Ako misliš da sam gotov, dajte mi da igram za neku drugu reprezentaciju pa ćemo vidjeti", napisao je Benzema na Twitteru.

Linker
25. svibanj 2024 07:32