LONDON, ENGLAND - MAY 02: Sam Allardyce, manager of West Ham United gestures during the Barclays Premier League match between West Ham United and Burnley at the Boleyn Ground on May 2, 2015 in London, England. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
 Paul Gilham / Getty Images / 2015 Getty Images
HODGSON JE BIVŠI

ENGLESKA SE PROBUDILA U VELIKOM SKANDALU, NJIHOPV IZBORNIK JE - NA PRODAJU! Izbornik reprezentacije uzeo 400 tisuća funti mita! Ali od - novinara!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2016. 10:38

Izbornik Engleske Sam Allardyce probudio se jutros na stupu srama, nakon što je The Telegraph objavio snimku u kojoj 'Big Sam' dogovara 'posao' kojim bi zaradio 400 tisuća funti mita!

Allardyce se još u kolovozu našao s ljudima koji su se predstavili kao predstavnici jedne ozbiljne tvrtke s Dalekog Istoka, a od engleskog izbornika tražili su savjet kako izbjeći pravila Engleskog nogometnog saveza (FA) prilikom transfera igrača.

Allardyce im je, tvrdi Telegraph, rado ponudio svoje savjete, ali i zauzvrat tražio gotovo pola milijuna funti. Problem za Big Sama je nastao, naime, jer su 'predstavnici tvrtke' zapravo - istraživački novinari!

FA je odmah ujutro podigao istragu, a 61-godišnji Allardyce još se nije oglasio...

Linker
13. svibanj 2024 06:17