CROPIX
SJAJNE VIJESTI ZA KOSTELIĆE

FOTO: JANICA NIJE MOGLA BOLJE ZAPOČETI NOVU GODINU Najbolja hrvatska sportašica svih vremena dobila sina, a evo kako joj je čestitao njezin brat Ivica

Piše: Dean BauerObjavljeno: 01. siječanj 2019. 18:37

Ovo će biti sjajna godina! Za sport u Hrvata, kamo sreće za cijelu na Domovinu i u svakom pogledu, ali definitivno je briljantna za jednu obitelj. Jer, kakvu drugu ocjenu dati godini kada vam počne - Oskarom! Naime, najbolja hrvatska sportašica svih vremena, te najtrofejnija hrvatska olimpijka/olimpijac, Janica Kostelić postala je majka sinčića Oskara.

Vrhunska sportašica svjetskog ugleda i priznanja, aktualna državna tajnica za šport Republike Hrvatske od danas ima najbolju, najznačajniju, najveću i najljepšu ulogu. Cjeloživotnu. Sve ostale su prolazne, ali ova je posebna. Janica je - majka!

Koliko je znano, rodila je u Zagrebu, u rodilištu u Petrovoj ulici, koje je usput budi rečeno nekoć bilo najveće u Europi, te su dijete i majka zdravi i u redu. To je ono najvažnije, a za javnost i jedino bitno. Sve ostalo je u domeni privatnosti obitelji. Priliku da joj čestita nije propustio njezin brat Ivica Kostelić koji je na svojem službenom Facebook profilu postavio sliku Janice u čijem potpisu stoji - BRAVO MAMA!

Linker
26. travanj 2024 03:03