RYAN ROLO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ryan Rolo/Shutterstock Editorial/Profimedia
STRELOVIT USPON

Foto: Najseksipilnija žena svijeta ‘mlati‘ opasnu lovu! Evo koliko je njeno bogatstvo i kako je do njega došla

Jedna od najljepših sportašica svijeta izgradila je objavama na društvenim mrežama pravo poslovno carstvo
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2022. 10:08

Paige Spiranac, 29-godišnja instruktorica golfa i jedna od najpoznatijih američkih influencerica hrvatskog podrijetla, ponijela je nedavno titulu najseksipilnije žene na svijetu.

Svoj izgled i popularnost dobro je unovčila i izgradila milijunsko carstvo. Njezino se bogatstvo procjenjuje na više od 3 milijuna funti, piše The Sun i otkriva kako je do njega došla.

Karijera izvan golferskih terena započela je 2017. godine kada je potpisala za Parsons Xtreme Golf i postala zaštitno lice golferskih klubova na reklamama u društvenim medijima i na televiziji. Modna marka Mizzen+Main koji nosi i slavni golfer Phil Mickelson angažirala ju je za snimanje reklame, a postala je i ambasadorica satova Philip Stein.

Prošle godine Spiranac je kupila velik broj dionica kladionice PointsBet, a kada ju je Maxim proglasio najseksipilnijom ženom svijeta, bio je to samo šlag na tortu.

U prodaju je pušten njezin kalendar za 2023. godinu i prodaje se za 23 funte. Ali Spiranac marljivo radi na marketingu i na njezinoj službenoj web-stranici moguće je kupiti majice, postere i ručnike za plažu s njezinim likom.

Ukoliko želite da vas Paige Spiranac reklamira na svom Instagram profilu na kojem ima 3.6 milijuna pratitelja, to će vas koštati 12.500 funti, po jednom postu. Zarada je to koju po postu ne ostvaruje niti jedan od najboljih golfera svih vremena Tiger Woods...

Linker
26. travanj 2024 23:42