Elise Christie je odlučila otvoriti Only Fans račun

 SCREENSHOT INSTAGRAM
SVE ZA VIŠI CILJ

FOTO: Odlučila prodavati svoje golišave slike i video uratke da financira put do Olimpijskih igara

Svoju Only Fans stranicu reklamira provokativnim fotografijama na drugim društvenim mrežama
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2022. 12:40

Elise Christie je htjela ostvariti svoj san i nastupati za Veliku Britaniju na Olimpijskim igrama 2026. godine. Kako bi skupila novac za taj svoj cilj, odlučila je prodavati svoje golišave fotografije i video materijale na Only Fansu.

Za samo 12 dolara mjesečno fanovi mogu uživati u golišavim fotografijama 32-godišnje Christie. Već je počela i s reklamiranjem na drugim društvenim mrežama gdje objavljuje fotografije u donjem rublju, a isto dijeli i njena prijateljica i bivša sportašica Sadah Lindsay.

Christie je tri puta nastupala na Olimpijskim igrama, ali nikada nije uspjela doći do medalje. U Peking nije išla zbog ozljede ligamenata gležnja koju je zaradila ranije u sezoni zbog čega je prvotno najavila odlazak u mirovinu.

Ipak, izgleda de se predomislila. U intervjuu za The Sun je rekla kako radi u pizzeriji i za obiteljski posao prodaje curryja kako bi platila račune, a u nekoliko se idućih mjeseci okrenula utrkama na električnim romobilima koji dosežu brzine do skoro 100 kilometara na sat.

Tako je klizaljke zamijenila električnim romobilom i već nastupala na SP-u u Londonu u travnju ove godine. Ranije je BBC-u rekla kako se želi spremiti za iduće zimske Olimpijske igre u Italiji.

"Htjela sam osvojiti olimpijsku medalju, ali nije mi bila suđena ovoga puta. Znala sam da neću biti dovoljno dobra. Osjećam da mogu do medalje za četiri godine, samo moram otkriti kako. Trebala mi je pauza. OI u Pekingu su u meni probudile stari žar. Klizat ću za Britaniju, ali trenirati negdje drugdje i fokusirati se samo na sprint. Neće biti lako. Trenutno nisam na toj razini", zaključila je Christie kojoj će novac od Only Fansa sigurno dobro doći i bez odlaska na OI.

Linker
21. travanj 2024 16:08