Screenshot: Instagram
'VELIKA ČAST, NOLE'

FOTO: POGLEDAJTE VEČERNJI IZLAZAK VATRENE ČETVORKE Osmijeh nije silazio s lica, a vrhunac večeri bila je fotka s Novakom Đokovićem: 'Srećno, momci!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2018. 09:41

Američke pripreme hrvatske nogometne reprezentacije spektakl su za hrvatske navijače koji s cijelog kontinenta pristižu u Mimai uoči utakmice s Peruom (noć s petka na subotu u pola dva ujutro po našem vremenu), ali i za same Vatrene.

Nakon dolaska u Fort Lauderdale, Modrić i društvo svratili su do pola sata vožnje udaljenog Miamija na mali večernji obilazak, potom bili na roštilju u lokalnoj hrvatskoj zajednici, a sinoć su posjetili American Airlines Arenu u Miamiju, te pogledali NBA okršaj Miami Heata i New York Knicksa (119:98).

Maestro @djokernole velika cast, sretno..!!!

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Odmah su proradile društvene mreže, pa je aktivni Ivan Rakitić na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj su on, Luka Modrić, Ivan Perišić i Mateo Kovačić zagrljeni s Novakom Đokovićem u hodniku Arene. Nole je ubrzo odgovorio sa 'Srećno, momci' na svome Facebooku.

NBA izlazak oduševio je i Luku Modrića koji je na svom Instagram profilu objavio fotku velike 'vatrene četvorke' s dresovima Miamija.

Miami vs NY... Thanks @nba for great hospitality!

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Linker
16. travanj 2024 02:55