Tony Parker više ne skriva svoju novu ljubav
 TONY PARKER INSTAGRAM Tony Parker Instagram
NOVI POKUŠAJ

Foto: Tenisačica ‘zgrabila‘ slavnu razvedenu zvijezdu! ‘Sportski par iz snova‘, ali koliko će trajati...

Iza košarkaša su slavni brakovi, najpoznatiji je bio s glumicom Evom Longorijom
Piše: SNObjavljeno: 25. ožujak 2021. 20:47

Svijet možda muku muči s koronavirus, ali može odahnuti još ima još jedan "sportski par iz snova", naravno, najsretniji su tabloidni mediji diljem planeta. Tony Parker i Alize Lim više ne skrivaju svoju sreću, slavni košarkaš i ne baš toliko uspješna tenisačica uživaju zajedno...

Parižanka, koja je Martinu Hingis spominjala kao idola, dogurala je to 135. mjesta na WTA ljestvici (stvarnost joj je još više poražavajuća, jer je sad 640. na ljestvici), ali ima sreće u ljubavi i nakon Jérémyja Chardyja i svjetskog prvaka u plivaju Florenta Manaudoua, uživa u novom - pokušaju.

"NovI sportski par iz snova, ali koliko će trajati", komentiraju francuski mediji.

image
TONY PARKER INSTAGRAM Tony Parker Instagram

"Parker u pravilu ne ostaje dugo", ironični su, dakako.

Parker? Daleko uspješnija sportska priča, jedan od najboljih košarkaša, bio je superzvijezda u NBA ligi, uživao legendaran status kod svog dugogodišnjeg poslodavca San Antonio Spursa. Dakako prvi Europljanin MVP tamošnje lige, četverostruki NBA prvak...

Iza košarkaša su slavni brakovi, najpoznatiji je bio s glumicom Evom Longorijom, bili su "holivudski par iz snova" za američke medije. Brak iz snova završio je "bolno", a uzrok je, kako je govorila u intimnim ispovijedima tamošnji medijima - izdaja.

Nakon Longorije, Parker je bio oženjen novinarkom Axelle Francine, s kojom ima dva sina. Prošle godine njih dvoje su se razveli, ali za razliku od slučaja s glumicom, u "potpunom dogovoru i s respektom".

Linker
17. lipanj 2024 00:46