'BEŽIGRAD'

GRUNUO VELIKI INCIDENT U ŠIBENIKU Funcuti išarali klupski autobus KK Zadra uvredljivim napisima: 'Ovo je nezapamćena sramota!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2016. 17:56

Veliki skandal grunuo je u Šibeniku nakon pripremne utakmice košarkaša Jollyja i Zadra. Naime, nakon završetka utakmice na Baldekinu, momčad Zadra dočekalo je neugodno iznenađenje: službeni klupski autobus s grbom i natpisom "Igraj Zadre volim te" išaran je sprejem, kojim je po desnoj strani vozila ispisano: "Pozdrav iz Šibenika" i "Bežigrad" ispod prekriženog imena grada Zadra, dok je preko "volim te" napisano "mrzim te".

Izvjesno je da se radi o šibenskim navijačima Funcutima, s obzirom da je ispod vandalskog čina stajao potpis ŠF, 'trademark' te navijačke skupine.

- Ovo je nezapamćena sramota i očekujem da se pronađu odgovorni za ovaj vandalski čin. Ovo što se dogodilo niti je fair play niti je normalo niti služi na čast ikome u Šibeniku. Iako nije prvi put da u tom gradu nailazimo na neugodnosti, ovakvo nešto doista nismo očekivali. Ovo je kap koja je prelila čašu i Košarkaški klub Zadar će poduzeti sve što je u njegovoj moći da u budućnosti spriječi bilo kakve oblike vrijeđanja i vandalskog ponašanja - prenosi riječi direktora kluba Borisa Skroćea Zadarski list.

Linker
04. svibanj 2024 15:33