Tom Dubravec / CROPIX
RANO JUTROS

HAJDUKOVAC SKRIVIO TEŠKU NESREĆU Sa 3,3 promila u krvi zabio se u autobus i završio na Hitnoj!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2016. 13:40

Jutros oko 06:30 na križanju ulica Domovinskog rata i Slobode nogometaš Hajduka Artem Radčenko sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći te je zbog ozljeda prevezen u bolnicu.

Radčenko je navodno upravljao vozilom VW Polo iz rent-a-cara pod utjecajem alkohola, a navodno mu je izmjereno 3,3 promila alkohola.

"Prometna nesreća se dogodila na križanju Ulice Slobode i Domovinskog rata oko 6.30 sati ujutro, gdje je došlo do sudara osobnog automobila i autobusa. Vozač automobila i putnik u autobusu zadobili su ozljede i pruža im se liječnička pomoć. Policija utvrđuje sve okolnosti pod kojima je došlo do nesreće", stoji u priopćenju policije.

Slobodna Dalmacija / Slobodna Dalmacija

Iza 14 sati Hajduk se oglasio sljedećim priopćenjem.

"Sretni smo što se nikome ništa nije ozbiljnije dogodilo, ali istovremeno i najžešće osuđujemo, blago rečeno, neodgovorno ponašanje krivca ove prometne nesreće. Klub će bez ikakve milosti najoštrije reagirati prema disciplinskom pravilniku. Nulta nam je tolerancija za takve radnje i Artema čeka najteža moguća disciplinska mjera. Neće biti mjesta za pregovaranje i oproste. Apeliramo na sve vozače na odgovorno ponašanje, svi moramo imati na umu da sudjelovanjem u prometu ne smijemo ugrožavati ostale sudionike."

Linker
18. svibanj 2024 13:11