INSTAGRAM
‘PITANJE SVIH PITANJA‘

‘Imaš li dozvolu da peglaš njegovu karticu i plaću?!‘ Žena bivšeg igrača Rijeke odgovorila na provokaciju

Jedno ostavljeno pitanje na Instagramu pokazalo se kao najzanimljivije u otvorenom razgovoru s fanovima
Piše: SNObjavljeno: 03. kolovoz 2020. 15:57

Nogometaši i manekenke nekako su "suđena" kombinacija, jer primjera ima u svakoj državi, a "zlobnici" će reći kako je lisnica deblja tako je i izbor - veći. Dali je to uistinu tako, smiju li žene koristiti kreditne kartice nogometaša i kako to zaista funkcionira probao je saznati jedan fan na Instagramu jedne žene nogometaša i evo što je saznao...

Žena koja je odgovorila na provokaciju, je supruga bivšeg nogometaša Rijeke - Marka Vešovića. Taj Crnogorac proveo je tri sezone u dresu Rijeke, a sad je već dvije sezone u Legiji.

image
AFP

Tamara je odgovara na pitanja fanova na Instagramu i posebno zanimljiv je odgovor dala na pitanje o zajedničkim financijama.

"Da li kao žena nogometaša imaš dozvolu da koristiš njegove kartice i plaću?", upitala je jedna osoba Tamaru.

"Mislim da to nema veze sa zanimanjem! Nebitno je jeli ti muž nogometaš, frizer ili direktor banke. U jednoj obitelji ne bi trebalo postojati "moje, tvoje". Za mene su muž i žena jedno, pa je sve materijalno što se posjeduje zapravo zajedničko", odgovorila je Tamara.

Marko je u karijeri igrao za Budućnost, Crvenu zvezdu, Torino, Rijeku, a u reprezentaciji Crne Gore skupio je 27 nastupa i zabio je dva gola. Trenutačno se oporavlja od ozljede i čeka povratak na travnjak.

Linker
23. travanj 2024 21:10