Reuters / Carl Recine / REUTERS
KAKO ĆE REAGIRATI NAVIJAČI

JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA U ENGLESKOJ UHVAĆEN KAKO U KASNE SATE UŽIVA U NARGILI Njegov klub gubi, a on se od ozljede oporavlja u noćnom klubu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2017. 13:26

Jedan od boljih napadača na Otoku Daniel Sturridge posljednjih sezona ima velikih problema s ozljedama i vrlo rijetko dobiva priliku kod Jürgena Kloppa. Ovog puta engleski reprezentativac se oporavlja od povrede kuka, ali fotoaparati su ga uspjeli uhvatiti kako u jednom noćnom klubu u večeri uoči neočekivanog poraza Liverpoola protiv Crystal Palacea uživa u dimu nargile.

Na fotografiji se nalaze Sturrigde i još jedna ženska osoba, a također se smatra kako je konzumiranje duhanske smjese na ovaj način jednako konzumiranju 200 cigareta. Fotografije su napravljene dva sata iza ponoći u popularnom klubu Arabian Nites u Birminghamu, a jedan od posjetitelja kluba je izjavio:

Daniel Sturridge
Reuters / Jason Cairnduff / REUTERS

- Odlično se provodio. Bio je u VIP sekciji, gdje obično borave sve poznate osobe koje posjećuju Birmingham, poput Floyda Mayweathera.

Vlasnik kluba je rekao kako su inzistirali da ih niko ne snima, ali svi su znali da on dolazi jer su pripremali poseban VIP dio.

Linker
05. svibanj 2024 11:57