Diletta Leotta ima već 7.4 milijuna pratitelja na Instagramu
 INSTAGRAM Instagram
KAKVA ‘CIPELA‘

Jedini čovjek na svijetu koji je odbio Dilettu i Georginu: ‘Žao mi je djevojke, niste nikakve zvijezde‘

"Nisu one to što ja tražim. Nisam ih niti uzeo u razmatranje", poruka je zvjezdanoj trojci.
Piše: SNObjavljeno: 11. veljača 2021. 11:32

I dok Cristiano Ronaldo nastavlja impresionirati i nakon ulaska u svoju 37. godinu života, njegova supruga jedna je glavnih tema talijanskih medija, te se njezin korak prati na svakom koraku. I upravo se piše o jednoj odbijenici koju je dobila...

I to ne samo ona. Već i najpoznatija sportska TV voditeljica na svijetu Diletta Leotta, te Alice Campello, supruga Alvara Morate. Naime, gotovo ne prođe dan a da se ne pojave u tamošnjim medijima i prava rijetkost je da ih netko ne želi imati u svom "društvu".

E pa takav se pojavio. Kako pišu talijanski mediji, Amadeo Sebastiani, poznatiji kao Amadeus, ne želi ih ugostiti na festivalu u San Remu kojeg organizira.

"Nisu to nikakve zvijezde!", poručio je, te je još dodao:

"Nisam ih niti uzeo u razmatranje".

Naime, Leotta je prošle godine bila na festivalu u San Remu gdje je govorila o ljepoti i izazvala je brojne kontroverze i čini se da ne žele ponoviti - grešku.

"Ove godine ćemo također imati ženu koja će govoriti o statusu žena. To će biti medicinska sestra Alessija Bonari, koja je postala simbol borbe protiv virusa i kojoj je maska izazvala povrede na licu", poručio je.

Obične djevojke, prave junakinje dobile su prednost u odnosu na "instagramuše", čini se da je njegov potez izazvao i pozitivne reakcije...

Linker
25. travanj 2024 01:23