Instagram
'PRLJAVO RUBLJE' U JAVNOSTI

'KRIVI ME ZATO ŠTO JE DOBIO OTKAZ' Bivša djevojka slavnog trenera u javnost iznijela privatne pikanterije: 'Rekao mi je da sam bijela vještica'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2020. 20:38

Sacha Wright (35), bivša djevojka Unaija Emeryja (48), tvrdi da ju španjolski stručnjak krivi za dobivanje otkaza u Arsenalu.

Emery je s menadžerske klupe Arsenala smijenjen u studenom prošle godine nakon serije loših rezultata 'Topnika' koja je kulminirala 2:1 porazom od Eintrachta iz Frankfurta u Europskoj ligi.

Tijekom prve sezone u Arsenalu Emery je imao uspješnih razdoblja, ali u drugoj sezoni na klupi sve je krenulo loše nakon dvije pobjede na otvaranju sezone. A Wright je u rujnu s Emeryjem prekinula dvogodišnju vezu.

Dva mjeseca kasnije Emery je smijenjen u Arsenalu.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 23: Unai Emery, Manager of Arsenal gives his team instructions  during the Premier League match between Arsenal FC and Southampton FC at Emirates Stadium on November 23, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Shaun Botterill/Getty Images
Unai Emery

"Krivio me zato što je dobio otkaz. Rekao mi je da sam bijela vještica jer sam mu donijela toliko nesreće", otkrila je Wright za The Sun.

"Na dan kada smo prekinuli mi smo počeli gubiti. Rekao mi je da je bio toliko izvan sebe zbog prekida da njegova glava nije bila na pravom mjestu otkako smo se razišli", dodaoa je Wright, koja je upoznala Španjolca u Londonu.

"Mislila sam da je gospodin i obiteljski čovjek, ali na kraju sam shvatila da nije spreman za ozbiljnu vezu", dodala je Wright.

Inače, nakon Emeryjeve smjene par se nakratko pomirio, ali ubrzo je sve opet okončano, a Wright danas kaže da Španjolca više nikad ne želi vidjeti.

Linker
26. travanj 2024 12:53