Screenshot: Instagram / Screenshot: Instagram
OSEBUJNA OBITELJ

'KRV NIJE VODA' JE ZA NJIH MLAKA VODICA Neymarova mama našla dečka mlađeg od Neymara! Izgleda kao Mister svijeta i po cijeli dan igra igrice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2020. 15:01

Nogometne zvijezde gotovo su svakodnevno na naslovnicama zbog nenogometnih tema, a često su glavni akteri ovih priča strastveni Brazilci.

Prošle je godine snažan dojam ostavio bivši napadač Zenita, a danas Šangaja, Givanildo Vieira de Sousa, poznatiji pod nadimkom Hulk. Moćni napadač je napustio suprugu nakon 12 godina braka, te oženio njenu - mlađahnu atraktivnu nećakinju.

Slična afera upravo se ovih dana događa u obitelji Neymar.

Neymarova majka, Nadine Gonçalves, nakon razvoda je sreću potražila u naručju mlađahnog brazilskog modela i profesionalnog gejmera Tiaga Ramosa (23). Ne bi to bila ništa neobično da Ramos nije pet godina mlađi od Neymara (28), a uskoro bi mu, sudeći po izmjeni nježnih poruka na društvenim mrežama, mogao postati očuh.

View this post on Instagram

O inexplicável não se explica, se vive...

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on

"Neobjašnjivo se jednostavno ne može objasniti, ako živiš... ljubav", napisala je mama Nadine na Instagramu uz simbol srca, a Ramos je odgovorio samo jednom rječju: 'Neobjašnjivo'.

28-godišnja zvijezda PSG-a ne misli stati na put majčinoj sreći, upravo suprotno. Neymar koji i sam često osvane na naslovnicama zbog raznih afera i ludih provoda, mami je poručio jednostavno: 'Budi sretna mamice. Volim te".

View this post on Instagram

É quarentena que fala né freefirebr_oficial

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on

Linker
01. svibanj 2024 14:34