StoryEditor
 INSTAGRAM
Neobuzdani sportaš

Foto: Ljubavnica i supruga su mu bile trudne u isto vrijeme! Ostavio striptizetu zbog influencerice

Ovaj 31-godišnjak planira uzeti svih sedmero djece pod svoj nadzor, kako kaže, jer mu to "leži"...
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2020. 17:08

Cameron Jerrell Newton ili samo Cam Newton jedan je od onih igrača NFL lige koji je ostavio neizbrisiv trag, uostalom bio je MVP finala prije pet godina, a nedavno smo o njemu pisali jer su ga angažirali Patriotski nakon odlaska Toma Bradyja u Tampa Bay...

Taj 31-godišnjak operirao je stopalo 2019. te je udaljen s terena, a Panthersi više nisu mogli trpjeti njegove probleme s ozljedama uz veliki ugovor te su ga otpustili i odlučili se za - nova rješenja.

View this post on Instagram

My whole vibe is on Do Not Disturb....

A post shared by Ms. Kia (@kiaproctorofficial) on

Newton je u ligu stigao kao velika nada, a gotovo odmah je postao zvijezda. Njegov stil s mnogo trčanja i probijanja za jednog QB-a ga je učinio vrlo atraktivnim te je 2015. osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača lige, a uveo je Pantherse u 50. Super Bowl 2015.

No o Camu se u zadnje vrijeme dosta piše i zbog njegovog burnog privatnog života, jer je otac sedmero djece s tri žene.

Prije sedam godina uplovio je u vezu s striptizetom, Kia Proctor rodila je tri sina i kći, no ta je ljubav završila ove godine kad je razotkrila da je njezin suprug u tajnoj vezi s Instagram modelom.

S tom je djevojkom, prema pisanju američkih medija, dobio dijete 2019. godine, a ona je u njihovu vezu donijela i sina iz prvog braka, po istom scenariju kao i Kia.

Što se njegove bivše veze tiče, trenutno je borba za starateljstvo.

"Krv sama po sebi nije bitna. Biti otac treba ti doći iz srca. Svatko može roditi bebu, ali potreban pravi čovjek da je odgaja", poručio je novi član Patriotsa koji ima plan imati svih sedmero djece pod svojim nadzorom.

Inače, nova sezona počinje ovog vikenda, a njegova momčad igra protiv Miami Dolphinsa...

Linker
25. rujan 2020 03:36