Paige Spiranac se oprostila od 2022. godine

 SCREENSHOT
ZAPALILA INSTAGRAM

FOTO: Najseksi žena na svijetu se na svoj način oprostila od 2022. i još jednom oduševila fanove

Golferica hrvatskih korijena je podijelila svoje najdraže trenutke u godini na izmaku
Piše: SNObjavljeno: 30. prosinac 2022. 18:11

Golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac je na svojem Intstagramu podijelila svoje najdrže trenutke 2022. godine. Zanosna 29-godišnjakinja na Instagramu ima 3.7 milijuna pratitelja i s njima je podijelila najbolje fotografije iz godine na izmaku.

U svojim stroyjima je izabrala je objavila 23 fotografije koje su za nju obilježile 2022. godinu i prisjetila se što je sve radila ove godine. Među tim fotografijama su se našle i neke njena zavodljiva izdanja, kao na primjer sjećanje iz lipnja kada ju je Maxim proglasio ‘najseksi ženom na svijetu‘. Na kraju se i zahvalila svim fanovima.

"Bila je ovo sjajna godina! Hvala vam na podršci. Veselim se rastu i najboljem sadržaju u 2023.! Sve vas puno volim i ovo je nevjerojatna zajednica koja raste iz godine u godinu", napisala je Paige i otkrila kako je u 2022. godini naučila da je zdravlje najvažnije.

Zdravlje je stavila u prioritete nakon što je nedavno otkrila kvržicu na svojim grudima. Prepala se za svoje zdravlje i otišla na biopsiju, no na svu sreću rezultati testova su bili negativni i odbačene su sumnje na bolest.

Linker
03. svibanj 2024 05:46