REUTERS
'NE RAZUMIJEM OVAKVO PRAVILO!'

OVO ĆE RAZBJESNITI SVE KOJI SE KLADE I - GUBE Majstor pogodio sva tri nevjerojatna tipa na Barçu, a kladionica ga šokirala novim 'posebnim' pravilom!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2017. 10:59

Okršaj Barcelone i PSG-a u Ligi prvaka bio je jedan od onih parova koji je iznimno privlačio sve kladitelje.

Tako je David Reid, inače navijač Celtica, uplatio jedinstvenuo okladu - da će Messi zabiti iz penala, Cavani pogoditi stativu, a Barca na kraju proći u četvrtfinale Lige prvaka.

Koeficijent - 125 (na jednu uloženu funtu, dobitak je 125)

Sve skupa trebalo mu je donijeti 625 funti na uloženih pet funti, no nevjerojatno pravilo kladionice možda ga je koštalo velikog dobitka. Naime, u pravilu stoji kako se stativa priznaje samo ako se lopta odbije natrag u igru, a Cavanijev udarac završio je u gol-autu nakon što je lopta dirala okvir gola.

Reid se žalio kladionici putem Twittera, a nakon što su uz njega stali brojni kladitelji, kladionica je ipak popustila i pristala mu isplatiti dobitak. No, Reid se nije dao.

"Isplatite svima koji su igrali na tu stativu, a ne samo meni jer sam se ja jedini žalio. Ne isplatite li, zatvorit ću svoj račun kod vas", poručio je Reid, a odluka kladionice Bet Victor još uvijek se čeka...

"Ne razumijem ovakvo pravilo! Pa zar lopta samim udaranjem u stativu nije bar na jedan mali trenutak kada se odbije još uvijek u igri? Ja mislim da je jer dira liniju i nije ju potpunim obujmom prešla", pokušao je pojasniti frustrirani Reid u prepisci s kladionicom.

Linker
26. travanj 2024 05:56