REUTERS/Antonio Bronic
VELIKI PRIJATELJI

OVO NISU OČEKIVALI Legenda Reala stigla na Jadran u društvu slavnog nogometnog šefa, a Modrić kad je shvatio gdje su poručio: Pa mi smo susjedi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2018. 17:33

Jadran je ovoga ljeta i sportska TOP destinacija, pogotovo za nogometaše. Veliki uspjeh Hrvatske na Svjetskom prvenstvu sasvim će se sigurno odraziti pozitivno i na našem turizmu, poznati i slavni sa svih strana svijeta stižu na jadranskui obalu, a među njima su ovih dana i dva vrlo poznata imena. Naime, na otok Šćedro pored Hvara, na ljetovenje su stigli predsjednik UEFA-e, Aleksandar Čeferin, te Realov velikan, portugalac Luis Figo.

Slavni Slovenac svake godine ljetuje u Hrvatskoj, a čini se da se prvošlogodišnji prvi posjet Lijepoj našoj dopao i Figu koji se na Instagramu pohvalio fotkama s otoka uz status: 'Dolaze nam nove ideje'.

Bivši član Galactisa danas radi kao posebni savjetnik za nogometna pitanja u UEFA-i, a odmor je očito radni.

Screenshot

Ugledni nogometni dvojac primijetio je na društvenim mrežama i najbolji nogometaš Svjetskog prvenstva u Rusiji Luka Modrić, koji također odmara na Jadranu, a kad je Luka vidio gdje se nalaze Figo i Čeferin, Portugalcu je uz 'smajli' poručio: 'Pa mi smo susjedi".

Brzo je dobio i odgovor od Figa:

"Drago mi je da te vidim, prijatelju i hvala. Ubrzo se vidimo u Madridu".

Some exercise!!!

Objavu dijeli Luís Figo (@luis__figo)

I love the summer!!

Objavu dijeli Luís Figo (@luis__figo)

Linker
25. travanj 2024 11:18