CROPIX
NENADANI PREOKRET

PA TKO JE TO OČEKIVAO: SRPSKI REPREZENTATIVCI OGORČENI ŠTO NA KRAJU IDU U ZAGREB!? 'Što se dogodilo, pa mi idemo kući, javili smo svojima da dolazimo'

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 17. siječanj 2018. 09:08

Poslije pobjede Švedske protiv Hrvatske, i plasmana reprezentacije Srbije u drugu rundu, zanimljiva priča krenula je od srbijanskih kolega kako su njihovi igrači "doslovno poludjeli" zbog toga što idu u Zagreb, piše Jutarnji list.

Naime, svi su bili uvjereni da idu kući, tako da su navodno neki igrači to kazali svojem izborniku Cvetkoviću.

- Što se to dogodilo, pa mi idemo kući, javili smo svojima da dolazimo, nemojte sada da nas se gnjavi - govorili su u hotelu Lav srbijanski rukometaši, koji su se nakon utakmice s Islandom već otišli spakirati.

I izbornik Jovica Cvetković je još jednom oživio svoju priču s početka turnira, kad je govorio kako "Hrvatska mora dalje sa četiri boda", pa kako je to "logična nameštaljka", ali je na kraju sve ispalo drugačije.

Hrvatska prenosi samo dva boda u drugi krug, Islanđani neočekivano idu kući, a očito je ta ideja bila draga i nekim srpskim reprezentativcima, jer realno, u drugom krugu bez ijednog boda i nemaju prave šanse.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. svibanj 2024 04:21