CROPIX
U NOVIM ULOGAMA

POPULARNI HAJDUKOVAC NA JEDAN DAN POSTAO POLICAJAC, ALI NITKO MOŽE NADMAŠITI ZLATNOG HRVATSKOG OLIMPIJCA Junak iz Dubrave u ulozi Djeda Mraza

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2017. 00:11

Vratar Hajduka Dante Stipica u društvu splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i župana splitsko-dalmatinskog Blaženka Bobana sudjelovao je u preventivnoj akciji u prometu na području cijele Hrvatske, koju je organizirao MUP kako bi se podigla razina sigurnosti u prometu, posebno u blagdanske dane.

U Ulici sedam Kaštela tri su poznate osobe patrolirale i zaustavljale automobile u suradnji s policajcima, a problema nije bilo. Štoviše, svi su vozači nagrađivani prigodnim poklonom.


Na fotografiji: odusevljen akcijom vozac Neven Penjak urucio je prigodan dar gradonacelniku Opari i vrataru Stipici.
Foto: Mario Todoric / CROPIX
CROPIX
Na fotografiji: odusevljen akcijom vozac Neven Penjak urucio je prigodan dar gradonacelniku Opari i vrataru Stipici.

- Svi znamo koliko je opasnosti u prometu i zapravo smo zadovoljni da imamo ovakve sudionike u prometu koji paze na pravila. Nekada mislimo da je čovjeku najbolja opomena kada ga kazniš, ali ako pogledamo malo šire i dugoročno, nekad je edukacija važnija i efikasnija. Vjerujem da sam savjestan vozač, ne zanimaju me brzine, nego oprez u prometu, a najvažnije mi je sigurno doći od jedne do druge točke - kazao je Dante Stipica.

Božić je u novom ruhu obilježio i Josip Glasnović

Učenici OŠ Dubrava izveli po tradiciji prekrasnu božićnu priredbu, a za nju ih je posebno nagradio Djed Mraz u liku zlatnog hrvatskog olimpijca Josipa Glasnovića.

Djedičino odijelo mu baš dobro stoji.

Linker
02. svibanj 2024 20:54