Amelia Ossa Llorente i Lucas Hernandez

 Dpa Picture-alliance Via Afp
IGRA NA DVIJE STRANE

Potpuni cirkus u Bayernu, isplivao ljubavni skandal zvijezde: Supruga ga preko Instagrama poklonila ljubavnici

Lucas Hernandez i njegova supruga imaju turbulentan odnos od početka svoje veze
Piše: SNObjavljeno: 25. travanj 2023. 11:17

Bayern potresa novi skandal. Ovoga puta u glavnoj je ulozi 27-godišnji branič Lucas Hernandez koji se našao u centru ljubavnog skandala.

Njegovu je prijevaru javno razotkrila supruga Amelia Ossa Llorente objavom na Instagramu. Otkrila je da njezin suprug ima ljubavnicu, njezino ime, a uslijedila je i jasna poruka za oboje.

"Lucas, možeš prestati igrati na dvije strane. Poklanjam ti ga Cristina Buccino. Nemoj samo zaboraviti da imaš i dvoje djece koju uopće ne dolaziš vidjeti", napisala je Amelia na Instagramu.

Dakako, objava nije prošla nezapaženo i prenijeli su ju tabloidi diljem svijeta.

Hernandez i Llorente imaju turbulentan odnos od početka svoje veze. U veljači 2017. godine Hernandez je uhićen pod sumnjom na fizički napad na Ameliju, a epilog svega je da je i jednom i drugom izrečen društveno korisni rad u trajanju od mjesec dana. Par mjeseci kasnije Hernandez je opet uhićen zbog kršenja zabrane prilaženja Ameliji na manje od 500 metara.

Kasnije su se pomirili, izgladili nesuglasice, dobili dvoje djece, ali onda su uslijedili novi problemi. Par je navodno prošle godine započeo proces razvoda braka zbog njegovih konstantnih prijevara, a čini se da je posljednji incident bila kap koja je prelila čašu.

Buccino je inače atraktivna influencerica koju na Instagramu prati više od 3 milijuna ljudi. Ranije su je mediji dovodili u kontekst potencijalnih ljubavnih veza s Cristianom Ronaldom, Aleksandrom Kolarovim, kao i glumcem Colinom Farrellom.

Ovakve vijesti osvanule su u medijima u najgorem mogućem trenutku za Bayern koji grca u problemima. Ispali su iz Lige prvaka od Manchester Cityja, u DFB Pokalu od Freiburga, a u prvenstvu su prošlog vikenda nakon poraza od Mainza (3:1) prepustili vrh bundesligaške ljestvice Borussiji Dortmund.

Linker
23. travanj 2024 16:35