Screenshot: Snapchat
PRIJETI MU REKORDNA KAZNA

PROCURILE SNIMKE SKANDALOZNIH ORGIJA Slike mlade nogometne zvijezde i atraktivnih modela u 'karanteni' sablaznile Englesku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2020. 12:11

Dio nogometaša u Premiershipu očito teško podnosi karantenu dok Otokom hara epidemija kornavirusa i odnosi veliki broj ljudskkih života (ukupno je u Ujedinjenom Kraljevstvu do sada umro više od 20.000 ljudi, a preko 150.000 je zaraženih).

Nakon što je Guardiolina zvijezda Kyle Walker, i jedan od najtraženijih mladih nogometaša na Otoku, početkom travnja šokirao javnost vrućim snimkama s dvije eskort dame, a pritom pozvao javnost da ostane u kući i pridržava se svih mjera u doba korone, nešto slično napravio je i Moise Kean, talentirani mladi napadač Evertona.

20-godišnja stroj za golove bio je velika nada Juventusa, prije četiri godine je postao i najmlađi igrač koji je zaigrao za prvu momčad u povijesti torinskog kluba, potom to isto napravio u talijanskoj reprezentaciji, a prošloga je ljeta prešao u Everton za 30 milijuna eura i doslovno nestao. Od tada je zabio tek jedan gol, a čini se da će mu u prvih godinu dana na Otoku najpamtljiviji biti 'nastup' u - izolaciji.

Valerio Pennicino/Getty Images
Getty Images
Moise Kean najčešće je u Juventusu ulazio s klupe umjesto Marija Mandžukića

Usred pandemije koronavirusa koja trese i Veliku Britaniju Kean je u svoj stan u Cheshireu pozvao veći broj prijatelja i nekoliko atraktivnih djevojaka (engleski mediji javljaju da se radi o modelima) te usred karantene napravio tulum koji je sablaznio Otok.

'Inkriminirajuće' Snapchat fotografije djevojaka koje muškarcima plešu u krilu i simuliraju seks ubrzo su procurile u javnost, a jedna od fotki ima naslov - 'bez karantene'.

Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
PAUL ELLIS AFP

Razuzdanu zabavu snimao je, navodno, sam Kean, a po prvoim rekacijama iz kluba, te bi mu mogle biti najskuplje snimke u karijeri. Naime, Everton je već najavio brutalnu kaznu, Daily Mail spominje rekordni iznos od preko 100.000 funti.

"Šokirani smo incidentom kojim je član naše prve momčadi prekršio pravila i upute Vlade te klupsku politiku o ponašanju u vrijeme koronavirusa. Klub je igraču izrazio svoje duboko razočaranje i jasno dao do znanja da je takvo ponašanje potpuno neprihvatljivo", stoji, između ostalog u priopćenju.

Linker
25. travanj 2024 13:32