Fabiana Flosi
 Clive Mason/Getty Images
POTVRĐENA TRUDNOĆA

SENZACIONALNA VIJEST IZ BRAZILA: BRITANSKI MILIJARDER OPET OTAC U DEVEDESETOJ Djed petero unučadi na ljeto dobiva prvog sina sa 47 godina mlađom ženom

Bernie Ecclestone potvrdio trudnoću treće supruge
Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 04. travanj 2020. 10:48

Bernie Ecclestone, “otac Formule 1”, ali i tri kćeri - Deborah (65) iz prvog braka s Ivy Bamforth te Tamare (36) i Petre (32) s također bivšom dugogodišnjom suprugom Slavicom, Riječankom rođenom Radić - ponovo postaje otac. U 90. godini!

Naime, Bernijeva treća supruga, 47 godina mlađa Fabiana Flosi je trudna i u srpnju će danas počasni predsjednik “oktanskog cirkusa” dobiti prvog sina.

Vijest je donio njemački kanal Blick, a stigla je iz Brazila, zemlje iz koje dolazi supruga britanskog milijardera, koji krizu uzrokovanu koronavirusom provodi na ranču blizu Sao Paula.

- Da, termin je na ljeto, nadam se da će brzo naučiti igrati backgammon - potvrdio je Ecclestone njemačkoj televiziji.

BAHRAIN, BAHRAIN - APRIL 08:  Bernie Ecclestone, Chairman Emeritus of the Formula One Group, talks in the Paddock with wife Fabiana before the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 8, 2018 in Bahrain, Bahrain.  (Photo by Charles Coates/Getty Images)
Charles Coates/Getty Images
Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi

Činjenica da već ima petero unučadi očito ga ni najmanje ne zanima u ovoj priči. Uostalom, Bernie Ecclestone je godine uvijek smatrao “samo brojkom” jer i Slavica Radić je 28 godina mlađa od njega i imala je samo 27 kad je ostala trudna još dok je on bio u vezi - ta je trajala 17 godina - sa Singapurkom Tuanom Tan.

Ljetovanje u Hrvatskoj

Bernie i Slavica oženili su se 1985. godine, da bi Riječanka 2009. zatražila razvod i nagodila se s bivšim suprugom za iznos između milijardu i milijardu i pol dolara.

Međutim, i u poznim godinama je ovaj britanski biznismen i playboy ostao vjeran sebi pa se 2012. i treći put oženio. Fabiana Flosi tada je imala 35 godina, a prije toga je radila kao dopredsjednica za marketing Velike nagrade Brazila.

BERLIN - JULY 09:  Bernie Ecclestone (R) the Head of Formula One and his wife, Slavica speak during the FIFA World Cup Germany 2006 Final match between Italy and France at the Olympic Stadium on July 9, 2006 in Berlin, Germany.
  (Photo by Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images)
Andreas Rentz Bongarts/Getty Images
Bernie s bivšom suprugom Slavicom

Bernie i Fabiana su se tako upoznali na sastancima Svjetskog vijeća auto-moto sporta, koje je ona redovito pohodila, a nekoliko mjeseci nakon razvoda sa Slavicom je Brazilku pozvao na svoju jahtu pa su ljeto 2009. proveli zajedno u Hrvatskoj.

- Kao svi roditelji, i mi imamo samo jednu želju. Da se dijete rodi zdravo - rekla je Flosi nakon objave trudnoće.

- Ono čemu se nadamo je da nikad neće pokazati želju raditi nešto u Formuli 1.

Na te suprugine riječi se nadovezao Bernie:

- Nakon mojih toliko godina u Formuli 1, imali smo priliku sve uvježbati.

U mirovini od 2017.

Pandemija koronavirusa trudnoću čini nešto većim izazovom no što je to inače slučaj...

- Bitno mi je samo da sve bude u redu s Fabianom, ma koliko ova izolacija potrajala - priča brižni suprug.

- Srećom, na farmi nikad ne nedostaje posla, pogotovo Fabiani, koja se brine i o svojim plantažama kave.

Negdašnji ne baš uspješni F1 vozač (nastupio na dvije utrke 1958. godine) je u oktanski biznis ušao kad je 1972. kupio momčad Brabham, da bi već krajem sedamdesetih postao prvi čovjek sporta u kojem je glavnu riječ vodio puna četiri desetljeća, odnosno sve do siječnja 2017. kad je formulu 1 za 4,6 milijarde dolara kupila američka medijska grupacija Liberty. I od tada je Ecclestone u zasluženoj mirovini...

Linker
25. travanj 2024 08:52