Jordana Jardel bila je prva Ronaldova djevojka

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
PRVA LJUBAV

Sestra slavnog nogometaša bila je s C. Ronaldom još dok je imao bubuljice i krive zube, s njom je izgubio nevinost

Slavni Portugalac je bio s mnogo žena, ali jedna ga je htjela dok još nije bio ono što je danas
Piše: SNObjavljeno: 31. svibanj 2023. 21:18

Cristiano Ronaldo je godinama u vezi s Georginom Rodriguez, a prije nego što je nju upoznao promijenio je veliki broj djevojaka. Otkako je postao slavan, promijenio je izgled pa se velik broj djevojaka počeo zanimati za njega, no to nije bilo tako oduvijek.

Ronaldo je svoju karijeru započeo u lisabonskom Sportingu gdje je svlačionicu dijelio s Marijem Jardelom, nekada najboljim strijelcem Europe i osvajačem Zlatne kopačke. Mladi Ronaldo nije izgledao kao što izgleda danas. Lice mu je bilo puno bubuljica, a imao je i krive zube. Uz sve se borio i sa siromaštvom i očevim problemima s alkoholom.

Jedna ga je djevojka zavoljela i takvog. Riječ je o Marijevoj sestri Jordani Jardel s kojom je Ronaldo izgubio nevinost kada je imala 16 godina. Navodno je ona jedina koju je Ronaldova majka Dolores htjela za snahu, no mladenačkoj ljubavi je kasnije došao kraj.

Jordana je često posjećivala slavnog brata u Lisabonu i tako i upoznala Ronalda s kojim je ušla u vezu. Jordana i danas živi u Lisabonu, a bavi se manekenstvom. Jako je aktivna i na Instagramu gdje ju prati 14.9 milijuna ljudi, a svoje fanove često počasti atraktivnim fotografijama.

Zadnji put se u medijima pojavila početkom 2022. godine kada je njen brat Mario sudjelovao u šou programu Veliki brat u Portugalu.

Linker
19. travanj 2024 01:49