StoryEditor
Izbor za Miss sporta
 SPORTSKE NOVOSTI
MISS SPORTA

Foto: Sve je spremno za izbor naljepše sportašice Hrvatske, djevojke stigle u poznato zagorsko izletište

Izbor za ovogodišnju Miss sporta na rasporedu je 11. srpnja u zagrebačkom kazalištu Kerempuh.
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2020. 21:10

Finalistice izbora Miss sporta Hrvatske stigle su u Zagorje, u izletište Stara škola gdje će se do subote pripremati. Sam izbor održat će se 11. srpnja u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Za nasljednicu Anje Ožanić nadmetat će se 13 sportašica. Nažalost, u posljednji trenutak morale su otkazati Laura Bašić (obaveze na fakultetu), Magdalena Raguž (privatne obaveze) i Tihana Naglić (obiteljski problemi).

Djevojke su jedan dan provele u probi sportske odjeće brenda Body Felling čiji je vlasnik Stanko Novak koji je prisutan na izboru Miss sporta od 1996. godine.

- Nakon smrti Ivice Vukotića, dugogodišnjeg novinara Sportskih novosti, idejnog začetnika ovog izbora, čak sam jedne godine i sam bio organizator izbora. Bilo je to 2005. godine kada je pobijedila odbojkašica Marija Bakula. Bio je to posljednji izbor koji je odžran u Varaždinskim toplicama – sjeća se Stanko Novak.

Body Felling bit će prvi izlaz u kojem će se djevojke predstaviti stručnom žiriju.

Inače, djevojke su u Staru školu doputovale modernim autobusom rukometnog kluba PPD Zagreb, a čim su došle bile su oduševljene Starom Školom. Naravno, sve je proteklo uz stroge zaštitne mjere pa su djevojke obavezno nosile maske u autobusu, držale su razmak za vrijeme priprema i stalno peru ruke. Djevojke su pohvalile kuhinju Stare škole, posebno su bile oduševljene juhom od tikvica...

Linker
08. srpanj 2020 21:11