RM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA Rm/mega/the Mega Agency/profimedia
ODIGRAO ULOGU KUPIDA

Tajna iza nove velike romanse: Shakiru i sedmerostrukog svjetskog prvaka spojio njegov ljuti protivnik?

Kolumbijska je pjevačica vezu sa slavnim nogometašem zamijenila romansom s legendom Formule 1
Piše: SNObjavljeno: 17. lipanj 2023. 07:36

Romansa Shakire i Lewisa Hamiltona o kojoj se nagađalo sada već, čini se, postaje legitimna veza. O njoj je prvi izvijestio tabloidni časopis People, a prenijela je španjolska Marca.

Prema njihovim informacijama, zvjezdani par "provodi vrijeme zajedno i uživaju jedno u drugome".

Iako ni kolumbijska pjevačica ni as Formule 1 nisu potvrdili takve navode, u nekoliko su navrata viđeni na zajedničkoj večeri, pa čak i na plovidbi jahtom. Svjedoci javljaju i da su tijekom Velike nagrade Španjolske izmjenjivali nježnosti.

Navodno ih je spojio Carlos Sainz Jr., Hamiltonov rival iz oktanskoga svijeta, ali i dobar prijatelj u privatnome životu.

image

Carlos Sainz Jr.

RUDY CAREZZEVOLI Getty Images Via Afp

Podsjetimo, slavna pjevačica i zvijezda Barcelone Gerard Pique upoznali su se 2010. godine tijekom Shakirina snimanja spota za pjesmu ‘Waka Waka‘, himne SP-a u Južnoj Africi. Iako se nikad nisu službeno vjenčali, imaju dva sina Sashu i Milana, a veza je pukla nakon 12 godina zbog nogometaševe nevjere.

image

Shakira i Gerard Pique 2019.

BRYAN R. SMITH Afp

Lewis Hamilton najuspješniji je vozač u povijesti Formule 1 sa 102 pobjede i čak sedam trofeja prvaka svijeta. Njegovo se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 300 milijuna eura.

Linker
24. travanj 2024 11:05