Ilaria D‘Amico

 PIERPAOLO FERRERI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA Pierpaolo Ferreri/mega/the Mega Agency/profimedia
LJUBAV CVATE

Talijanska legenda osvojila srce glamurozne bivše tv reporterke: ‘Nisam mislila da se mogu zaljubiti u nogometaša‘

Nakon što se ovog ljeta umirovio, popularni Gigi je odlučio - oženiti se!
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 30. rujan 2023. 12:58

Gianluigi Buffon neprijeporna je legenda nogometnog sporta. Jedan od najboljih vratara u povijesti ove igre. Upisao je 176 nastupa za reprezentaciju Italije, s kojom je 2006. u Njemačkoj osvojio naslov svjetskog prvaka. Čak 19 sezona branio je za torinski Juventus i osvojio deset scudetta. Osim talijanskog ima i naslov prvaka Francuske, s PSG-om, za kojega je branio dvije sezone.

U kolovozu je 45-godišnji Buffon (kao vratar Parme, u kojoj je i započeo nogometnu priču), objavio kraj impresivne karijere. I sada će legendarni Gigi, kako navješćuju talijanski tabloidi (a prati ih i engleski Sun), napokon riješiti neke privatne obveze i "probleme". Naime, Buffon se iduće godine namjerava vjenčati sa svojom dugogodišnjom zaručnicom (od 2017.) Ilarijom D‘Amico. Par se upoznao još 2014. neposredno nakon Buffonovog razvoda od prve supruge, češke manekenke Alene Seredove.

image

Ilaria D‘Amico i Gianluigi Buffon

NICK ZONNA/IPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Nick Zonna/ipa/shutterstock Editorial/profimedia

Danas 50-godišnja Ilaria D‘Amico poznato je ime talijanskog show-businessa. Premda se školovala za pravnicu, Ilaria je popularnost stekla kao voditeljica na talijanskom Sky Sportu, a ostvarila je i nekoliko glumačkih rola. Na svom Instagram profilu ima preko 55.000 pratitelja s kojima dijeli uvid u sve aspekte svog života, od glamuroznih snimki s crvenog tepiha do obiteljskih fotografija (s Buffonom ima sina Leopolda, a iz prvog braka Pietra).

Ilaria priznaje kako je u početku imala predrasude spram Buffona.

- Mislila sam da se nikada ne bih mogla zaljubiti u nogometaša, a onda smo na jednom dobrotvornom događaju počeli razgovarati i zbližili smo se. Bili smo u sličnom emotivnom trenutku. Imali smo potrebu slušati jedno drugog. Sve je krenulo vrlo brzo i poželjeli smo spojiti naša dva svijeta – kazala je D‘Amico za Corriere.

Linker
28. travanj 2024 03:31