JAVIER SORIANO AFP
'ČESTO JE PUTOVALA U MADRID...'

'TE VEČERI ON MI JE DAO NEŠTO ŠTO NISAM DOBILA U TRI GODINE VEZE' Poznata nogometna seks-sapunica dobila nastavak: Spavao je s djevojkom suigrača...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2020. 17:04

Prošlo je dva dana od velike, prve pobjede Manchester Cityja protiv Reala i već neko vrijeme analiziraju se slabe točke lošeg kraljevskog kluba, kao i nenadmašna taktika Pepa Guardiole. No pojedini belgijski tabloidi podsjetili su i na jedan drugi detalj, "osvetu" za ljubavne jade Kevina De Bruynea, igrača velikog okršaja na Santiago bernabeuu.

Naime, u 82. minuti taj je nogometaš s bijele točke zabio Thibautu Courtoisu, svom suigraču iz reprezentacije, a s kojim više nije u najboljim odnosima. Prije nekoliko godina vodila se prava medijska (tabloidna) sapunica, jer je Kevin otvoreno progovorio kako ga je bivša djevojka prevarila s poznatim belgijskim vratarem.

Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne (L) and teammates celebrate their win at the end of the UEFA Champions League round of 16 first-leg football match between Real Madrid CF and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 26, 2020. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
PIERRE-PHILIPPE MARCOU AFP

"Često je putovala u Madrid, a jednom je otišla s ciljem ne bi li me prevarila sa suigračem. Rekao sam mu tad u lice da znam da je spavala s njim i više nismo jedni od najboljih prijatelja. Čak me je izbornik pitao želim li da ga izbaci iz reprezentacije, no ja sam odbio tu opciju", rekao je De Bruyne u jednom intervjuu.

Caroline Lijnen, bivša djevojka, iznijela je svoju stranu priče.

"Jedno ljeto Kevin mi je otkrio da je spavao s mojom najboljom prijateljicom. Otišla sam u Madrid ne bi li mu vratila istom mjerom. Te večeri Thibo mi je dao nešto što nisam dobila u tri godine veze s Kevinom. S njim sam mogla razgovarati o svemu, a čak mi je i večeru pripremio što Kevin nije nikad napravio.", otkrila je Caroline.

Zanimljiva tabloidna tema koja je opet na neki način oživjela nakon ove utakmice, a tko zna, možda će dobiti i svoj nastavak u Manchesteru...

Linker
10. svibanj 2024 03:55