David de Gea
 David Ramos / Getty Images / Getty Images
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

VELIKI SKANDAL POTRESAO ŠPANJOLCE UOČI EURA Ugledni igrači 'furije' optuženi za seksualni napad

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 10. lipanj 2016. 19:10

Iz Španjolske su stigle vrlo teške optužbe na račun vjerojatnog prvog izbora za čuvara španjolske mreže. Davida de Gea optužen je s bivšim suigračima i današnjim igračima Real Madrida i Athletic Bilbaa Iscom i Ikerom Muniainom zbog seksualnog napada!

De Gea nije optužen za seksualni napad, već za organiziranje i prisiljavanje na seksualni čin s dvojicom njegovih bivših suigrača u reprezentaciji do 21 godine. Ekskluzivnu priču donio je španjolski internetski portal eldiario.es, koji je u posjedu policijskih dokumenata.

Sve je isplivalo u "aferi Torbe", istrazi koju španjolska policija provodi već neko vrijeme. Radi se o slavnom španjolskom pornorežiseru Torbeu, kojeg se optužuje da je u nekim njegovim uradcima koristio usluge maloljetnica. Zaštićena svjedokinja koja je optužila De Geu i suigrače te 2012. godine nije bila maloljetna, pišu španjolski mediji.

"Nakon što je ostavio TPR (kodno ime zaštićene svjedokinje) i drugu djevojku u sobi, Torbe im je kazao da moraju biti s igračima i napraviti sve što oni žele te da će za to dobiti velik novac. Nakon što je TP3 to odbila, Torbe ju je čvrsto primio za ruku nakon čega je ona pristala. Dvije djevojke, od kojih je jedna TP3, bile su seksualno zlostavljane od dvojice igrača, a nakon što su ispunile njihove seksualne želje, igrači su im zaprijetili da to što se dogodilo u sobi u hotelu s 5 zvjezdica u Madridu nikad ne smije izaći na svjetlo dana. Djevojke nisu dobile nikakav novac za fizičke i seksualne napade" - piše u prvom policijskom izvješću iz 3. lipnja 2015. godine.

Linker
16. lipanj 2024 16:27