Screenshot
KAO NA TRIBINI

VIDEO: CIJELI SVIJET STREPI I S UZBUĐENJEM ČEKA POČETAK UTAKMICE GODINE, A POGLEDAJTE ŠTO RADI RONALDO Blizanci su pravi hit u videu Realove zvijezde!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2018. 18:19

Dok cijeli nogometni svijet s posebnim uzbuđenjem čeka obračun divova, Reala i PSG-a u Madridu, Cristiano Ronaldo kao da ne brine previše.

Zvijezda Reala objavila je na svom službenom Twitter profilu zanimljiv video u kojem demonstrira koliko je opušten uoči dolaska Neymara i Mbappea na Santiago Bernabeu, a čini se kao da ga jedino zabrinjava kakvu će podršku on i njegovi suigrači imati u prvoj utakmici šesnaesetine finala Lige prvaka.

"Večeras imamo vrlo važnu utakmicu protiv velike momčadi. Ono što ja i moji suigrači tražimo od vas je bezuvjetna podrška jer zajedno ćemo biti puno jači. Hala Madrid", poručio je Portugalac navijačima.

U simpatičnom videu Ronaldo zavaljen na trosjedu gađa lopticama čašu s vodom, dok blizanci Eva i Mateo s ljuljačka, kao na tribini, gledaju što radi tata.

Ronaldu i društvu će večeras zaista trebati sva moguća potpora kako bi došli do prednosti na domaćem terenu, uoči uzvrata u Parizu za dva tjedna. PSG je, naime, kod kuće ostvario nevjerojatnih 16 pobjeda u svim natjecanjima, i kako sada stvari stoje, favorit je čak i protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Europe.

Linker
05. svibanj 2024 09:02