Instagram
PRESRETNA OBITELJ

VIDEO: DOK SIN KRVARI NA TERENU, ONA UDARA PO ŠAMPANJCU Evo kako je slavila Ronaldova majka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2016. 13:17

Nogometna reprezentacija Portugala uspjela je sinoć izboriti finale Eura u Francuskoj nakon što je u finalu bila bolja od Walesa (2:0). Igrač utakmice i junak nacije bio je Cristiano Ronaldo koji je pogotkom i asistencijom poslao svog prijatelja Garetha Balea kući.

Osim pobjede valja istaknuti kako je Ronaldo dostigao Francuza Michela Platinija, vodećeg na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti europskih prvenstava. Sada obojica imaju po devet golova i Ronaldo će u finalu EP-a loviti jedan pogodak i novi rekord.

Ronaldo je na ovom EP-u već oborio dva rekorda. Postao je nogometaš s najviše nastupa na europskim prvenstvima (20), a postao je i prvi nogometaš koji je bio strijelac na četiri europska prvenstva.

Burno je sinoć bilo i u domu Ronaldove obitelji gdje se uz alkohol i pjesmu vrlo vjerojatno pobjeda Portugala slavila do dugo u noć. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u kratkoj snimci koju je Ronaldova majka Dolores Aveiro postavila na svoj Instagram profil uz komentar - Nemam riječi kojima bi mogla opisati sreću u svom srcu. POGLEDAJTE VIDEO!

As palavras que tenho para dizer serão ...poucas para expressar a alegria que sinto no meu coraçãoPortugal

A video posted by Dolores Aveiro (@doloresaveiroofficial) on

Linker
18. travanj 2024 17:40