Zlatan Ibrahimović i Novak Đoković su odlučili zapjevati nakon pobjede srpskog tenisača

 SCREENSHOT
DVOJAC U SJAJNIM ODNOSIMA

VIDEO: Ibrahimović i Đoković napravili šou! Zapjevali narodnjački hit i zapalili društvene mreže

Legendarni nogometaš i tenisač su nakon meča odlučili fanove počastiti svojom pjevačkom izvedbom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2021. 08:45

Novak Đoković je u Torinu pobijedio Caspera Ruuda sa 7:6, 6:2, a taj njegov meč je s tribina pratio Zlatan Ibrahimović koji je iz Seville, gdje je u nedjelju izgubio sa Švedskom od Španjolske, direktno stigao u Torino kako bi podržao Đokovića.

Nakon što je srpski tenisač stigao do nove pobjede, otišao je pozdraviti svojeg fana Ibrahimovića. Stari prijatelji su se neko vrijeme družili, a svoje su pak fanove odlučili počastiti videom koji je ubrzo postao viralan. Đoković je izvadio mobitel i pustio hit Nade Topčagić koji je Ibri najdraža pjesma, a švedski se napadač nasmijao od uha do uha.

Dvojac je kratko i zapjevao pred kamerama i tako još jednom pokazao da je u odličnim odnosima. Ibra i Nole se poznaju još od 2013. godine, a jedan za drugog imaju samo riječi hvale,

"Upoznao je moju djecu i ona su bila impresionirana. Fin je momak. Onakav je kakvog ga vidite i na televiziji. Neki sportaši su jedno pred kametrama, a drugo u stvarnosti, ali on je isti i to mi se sviđa. Duhovit je i prenosi pozitivnu energiju. S njim se zabavno družiti", rekao je Zlatan o Đokoviću koji mu nije ostao dužan:

"Sviđa mi se njegova filozofija. Što sam stariji to se mlađe osjećam. Zlatan je simbol balkanskog mentaliteta i snage, te apsolutnog samopouzdanja. Mi nikada ne odustajemo, a ja se u tome jako prepoznajem. Ima mentalitet prvaka koji poštuje druge, ali na teren ulazi svjestan svojih kvaliteta koje proizlaze iz radne etike", pohvalio je Šveđanina Srbin.

Linker
24. travanj 2024 19:49