SN
NJEŽNOSTI UOČI SPEKTAKLA

VIDEO: IZMJENJIVALI NJEŽNOSTI Pogledajte intimni trenutak velikana Maradone i njegove djevojke na praznim tribinama Arene Zagreb

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2016. 14:30

Počelo je, počelo! Par sati prije početka prvog meča velikog finala Dauis Cupa između Marina Čilića i Federica Delbonisa, argentinski navijači predvođeni Diegom Armandom Maradonom zaputili su se prema Areni Zagreb.

Slavnog Argentinca je pred hotelom Hilton dočekalo nekoliko desetaka navijača, a Maradona je izašao odjeven u trenerku i kapicu plave, Dinamove boje i krenuo prema Areni.

Iako je najavljeno da će Maradona voditi navijanje na tribini, slavni je Argentinac među prvima stigao u još praznu Arenu i zauzeo svoje mjesto ui VIP loži. Društvo mu prave djevojka Rocio Oliva i djelatnik osiguranja, koji novinarima brani bilo kakav kontakt sa po mnogima najboljim svjetskim nogometašem svim vremena.

Da je Diego ipak dobro raspoložen ilustrira ova scena. U trenutku kad je u praznoj dvorani zasvirala glazba, Maradona je visoko podignuo ruke i zapljeskao, a potom i nježno poljubio svoju djevojku Rocio.

U zagrebačkoj Areni očekuje se oko tisuću i pol do dvije tisuće argentinskih navijača, atmosfera će biti paklena, a navijačku atmosferu i tijek velikog finala možete pratit na portalu Sportskih novosti.

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
04. svibanj 2024 15:02