screenshot dailymotion
VELIKI GOSPODIN

VIDEO: JEDAN OD NAJEMOTIVNIJIH TRENUTAKA LEGENDARNOG TRENERA Vaha Halilhodžić se vratio kući i pustio suzu: Mostar je moj grad i ne treba ga dijeliti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2018. 11:35

Većina nogometnih prvenstava diljem Europe već je okončano ili je pred samim završetkom, jer uskoro kreće i ono najvažnije, a to je Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Izbornici su uglavnom već odlučili koje će igrače povesti sa sobom na smotru najboljih reprezentacija svijeta, a četvorici s ovih prostora koji su uspjeli izboriti završnicu (Vahid Halilhodžić, Zlatko Dalić, Mladen Krstajić i Vladimir Petković) uručena je nagrada 'Večernjakov pečat' za osobu godine u Bosni i Hercegovini.

Nagrada im je uručena u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, a posebno je emotivan bio govor legendarnog Vahe koji se kako kaže nakon 21 godinu vratio u svoj kvart.

- Nisam se bojao ovog sastanka s vama večeras, nego, tu sam nekada stanovao. Bez obzira što sam puno vezan uz ovaj grad...ovo je moj grad i ne treba ga dijeliti. Sva tri naroda moraju pronaći dijalog, da se nađe blagostanje, da se nađe način suživota jer ova civilizacija to i traži. Čitav svijet to traži. Bilo je ružnih stvari, ali trebamo graditi nove mostove prijateljstva i razumijevanja. Dajte ovoj mladosti mogućnosti da radi. Ima puno lijepih i pametnih ljudi u ovoj državi. Ima puno dobrih, talentiranih sportaša koji promoviraju ovu državu širom svijeta i mi smo ponosni i na ovaj grad i na državu. Ne dozvolite da ponovimo ono što smo doživjeli prije nekoliko godina, da se to više nikad u povijesti i životu ne ponovi - govorio je emotivni Vaha kroz suze. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
02. svibanj 2024 10:01