Screenshot: Youtube
'TOKSIČNA ATMOSFERA'

VIDEO: LEGENDARNI ROONEY OTKRIVA 'PRLJAVO RUBLJE' NAKON MOURINHOVOG ODLASKA Kontroverznom Portugalcu njegove riječi neće najbolje sjesti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2018. 23:46

U tjednu kada je Jose Mourinho smijenjen s menadžerske klupe Manchester Uniteda svako malo u javnost procure novi, dosad nepoznati detalji njegove vladavine na Old Traffordu.

Wayne Rooney (33), legendarni bivši napadač Manchester Uniteda, smatra da je njegov bivši klub za kojeg je igrao između 2004. i 2017. godine, smatra da je uprava kluba dobro postupila kada je smijenila Portugalca i dovela Ole Gunnara Solskjaera. Naime, Rooney, koji je ostao u dobrim odnosima s brojnim ljudima iz kluba, tvrdi da je na Old Traffordu vladala 'toksična atmosfera' i da je vladalo opće nezadovoljstvo.

"Nije se tu radilo samo o igračima, nego o cijelom klubu. Siguran sam da je isto osjećao i Ed Woodward (glavni operativac kluba, op.a.), cijelo osoblje, kuharice i ekipa zadužena za dresove i opremu. Ole je osoba koja je odmah pomogla i sada su sretni", rekao je Rooney za BT Sport.

I uistinu, pod Solskjaerom je Manchester United slavio na gostovanju kod Cardiffa s 5:1 u Norvežaninovom debiju na klupi.

"Da bi klub bio uspješan stvari moraju biti posložene, mora vladati zadovoljstvo. Sve se odražava na igrače. Odnos između nekih članova osoblja i igrača nije bio sjajan. Sada se svi opet smiju. Bio je to dobar potez kluba", objasnio je Rooney.

Linker
04. svibanj 2024 20:57