Lautarova svadba

 SCREENSHOT: TWITTER
SVEČANOST NA JEZERU COMO

VIDEO: Nogometna krema na vjenčanju Lautara Martineza, Messi i Antonela dobili pozivnicu, ali nisu došli

Lukaku, Hakimi, Džeko, Fernandez, Zanetti bili su samo neki od slavnih uzvanika
Piše: SNObjavljeno: 30. svibanj 2023. 08:27

Napadač milanskog Intera i argentinske nogometne reprezentacije Lautaro Martinez u ponedjeljak je zaplovio u bračne vode s Augustinom Gandolfo, svojom višegodišnjom partnericom s kojoj očekuje drugo dijete.

Svečanost je održana u Villi d’Este na jezeru Como pred 120 uzvanika. Među njima nije bio Lionel Messi, Martinezov suigrač iz argentinske reprezentacije, kao ni njegova supruga Antonela iako su dobili pozivnice. Ne navodi se razlog Messijevog izostanka, iako je poznato da je jedan od najboljih nogometaša svih vremena u nedjelju navečer viđen na koncertu Coldplaya u Barceloni.

Među uzvanicima bili su Martinezovi suigrači Romelu Lukaku, Edin Džeko, Stefan De Vrij, Danilo D’Ambrosio, Samir Handanović, kao i dopredsjednik Intera Javier Zanetti. Nije poznato jel među uzvanicima bio i Marcelo Brozović.

Na svadbu je stigao i Achraf Hakimi, marokanski igrač PSG-a, a bivši član milanskog kluba koji je ostao u bliskim odnosima sa zvijezdama ‘Nerazzurra‘, kao i brojni argentinski reprezentativci poput Enza Fernandeza, Emiliana Martineza...

Linker
18. travanj 2024 14:32