Screenshot
PA GDJE BAŠ TU NAJSKUPLJU

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE POČELA LUDNICA U JEDNOM MOSTARSKOM RESTORANU Bakin igrač se popeo na stolac, a onda je Slišković izvadio svežanj novčanica..

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2018. 13:17

Nogometaši Zrinjskog u subotu su ispisali povijest nogometne BiH. Plemići su napravili što dosad nitko nije – osvojili su tri titule zaredom, a svoj ukupno šesti naslov obranili su dva kola prije kraja. Zrinjski je u 8. kolu Lige za prvaka svladao Široki Brijeg 3:1, a to mu je bilo dovoljno za titulu, budući da je iz Bijeljine, gdje je utakmica počela pola sata ranije, stigla vijest da je Radnik svladao Željezničar s 1:0.

Tako je dva kola prije kraja sve jasno – Zrinjski će u kvalifikacije za Ligu prvaka, Željezničar će u Europsku ligu, a za Europu se još bore Sarajevo, Široki Brijeg i Krupa, ako osvoji Kup.

Baka Slišković vadi novce...

Osim što su postali prva ekipa koja je osvojila tri uzastopna naslova, i Blaž Slišković postao je prvi trener Zrinjskog koji je osvojio dvije titule na klupi mostarskog kluba. Ne treba posebno naglašavati da je povijesni rezutat pratilo i povijesno slavlje, a tu je Baka jednako majstor kao nekad na travnjaku.

Slavlje navijača na tribinama krenulo je već tijekom utakmice, a igrači su na kraju napravili pravu ludnicu. Legendarni Baka završio je u svlačionici na rukama svojih igrača, skandiralo se 'Šampioni, šampioni...', a pravi show tek je uslijedio na zajedničkoj večeri kada je Ognjen Todorović zapjevao najpoznatiju navijačku pjesmu Ultrasa, obradu hita Petra Graše - "Tko nam brani".

Slišković je bez puno razmišljanja izvadio svežanj novčanica... Pogledajte početak ludog slavlja koje je trajalo do dugo u noć.

Linker
19. svibanj 2024 07:11