Screenshot: Twitter
SCENE ZA PAMĆENJE

VIDEO: NEVIĐENI ŠOU USRED UTAKMICE Što sve neki neće napraviti da izbjegnu plaćanje alimentacije: Bilićev igrač bježao s terena bolničkim kolima!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2016. 13:14

U utakmici južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine Ekvador je na domaćem terenu savladao Čile as 3:0, ali glavna priča s te utakmice nije poraz aktualnog kontinentalnog prvaka.

U glavnog aktera utakmice prometnuo se Enner Valencia. Igrač West Hama Slavena Bilića koji igra na posudbi u Evertonu u problemima je zbog neplaćanja alimentacije za petogodišnju kćerku. Uoči same utakmice prijetila mu je mogućnost da ga privede policija, ali nekako je to uspio izbjeći i zaigrao je u početnoj postavi.

Kako bi izbjegao uhićenje i po završetku susreta Valencia je, čini se, odglumio ozljedu i ničim izazvan se srušio na travnjak i ostao ležati.

Stadion je napustio u kolima Hitne pomoći s maskom kisika na licu. Dok su Valenciju odvozili u kolicima prema kolima Hitne pomoći za njima su po atletskoj stazi trčali naoružani policajci spremni za uhićenje. Za uhićenje koje se na kraju nije dogodilo.

Valencia je uspješno napustio stadion, došao do hotela, a potom su njegovi odvjetnici suca uvjerili da odbaci i nalog za uhićenje.

A sve zbog svote od 15.000 eura. Zvuči puno, ali za jednog dobro plaćenog nogometaša kao što 26-godišnji napadač svakako jest, prava sitnica.

Linker
29. travanj 2024 02:48