Gerard Pique u emisiji pokazuje svoj novi Casio sat

 SCREENSHOT TWITTER
‘RAT‘ SE NASTAVLJA

VIDEO: Shakiri se neće svidjeti ono što je njen bivši sada napravio! Pique ju ‘uništavao‘ njenim oružjem

Nakon što mu je posvetila pjesmu, bivši nogometaš Barcelone joj se jednako umjetnički osvetio.
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 14. siječanj 2023. 09:28

"Bockanja" na relaciji Gerard Piqué - Shakira se nastavljaju. Nakon što je kolumbijska pjevačica u svojoj pjesmi prozvala bivšeg stopera Barcelone i španjolske reprezentacije, sada joj se on odlučio "odužiti".

Pique je u programu "Chup Chup Kings" govorio o novostima u njegovom novom nogometnom projektu, Ligi kraljeva (Kings League), ali sve je to palo u drugi plan nakon što je 35-godišnjak odlučio indirektno uzvratiti na prozivke svoje bivše partnerice. Nekoliko minuta nakon početka emitiranja, naime, rekao je kako su Kings League i Casio postigli poslovni dogovor, a novu suradnju najavio je ponosno pokazujući na svojoj ruci sat navedenog brenda.

Ta vijest ne bi bila osobito značajna da nije činjenice da je Piquéova suradnja s tvrtkom proizvođača satova zapravo odgovor Shakiri. Kolumbijka je u četvrtak objavila pjesmu s argentinskim glazbenikom Bizarrapom (na albumu Music Sessions #53) u kojoj se, između ostalih, pojavljuju stihovi kojima se obraća Piquéu, uspoređujući se s njegovom novom djevojkom Clarom Chijom Marti.

"Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casia...".

U nastavku programa Piqué se ponovno referirao na navedene stihove, rekavši kako će na utakmice Lige Kraljeva dolaziti u Renault Twingu. Potom je, tijekom telefonskog razgovora s Javijem Martinezom, s kojim je pokušavao dogovoriti moguću službenu himnu za njegovo novo natjecanje, rekao: "nemoj nas prskati" ("que no nos salpique"), što je također šala na račun 45-godišnje Kolumbijke, koja u jednom djelu svoje pjesme kaže "perdon, que te salpique" i kroz igru riječi zapravo izgovara ime svog bivšeg partnera. Nakon što je Pique Martinezu uputio tu rečenicu, većina prisutnih je prasnula u smijeh, a neki su čak i pokrivali lice od nelagode.

Linker
24. srpanj 2024 00:30