Ronald Gorsic / Hanza Media / Ronald Gorsic / Hanza Media
VIŠE NIJE IZDRŽAO

VIDEO: TV KOMENTATOR POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE NA STALNO PREVIJANJE TURAKA NA MAKSIMIRU 'Ova Turska je odvratna reprezentacija!'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 06. rujan 2016. 17:39

Remi Hrvatske i Turske u Maksimiru (1-1) donio je red promašaja, stativa, red praznih tribina, ali i silnog previjanja Turaka po travnjaku u namjeri da ukradu vrijeme.

Dugo je trajala neizvjesnost oko budućnosti Ivana Perišića, a poglavito Marcela Brozovića u redovima Intera, no sada se situacija kristlizira. Na korist obojice. Kako naime javljaju Talijani, oba Vatrena očekuju novi, izdašniji ugovori. Perišić bi vjernost Milanezima trebao produljiti do 2021. godine, a uz njega i Brozovića, novi ugovor će i kapetan Mauro Icardi.

Otkad je u klub došla kineska struktura vlasti, Suning grupa, Inter je doveo nekoliko pravih pojačanja (Gabigol, Banega, Joao Mario...), a sada planira i najbolje igrače dugoročno 'zavezati' uz San Siro.

Icardi će potpisati do 2021. godine uz otkupnu klauzulu od 110 milijuna . Brozović će dobiti upola manju otkupnu klauzulu i godišnju plaću od 2,5 milijuna eura, dok se tek planira novi ugovor za Ivana Perišića, kojeg su ovoga ljeta željeli Everton i Chelsea, ali su novi vlasnici samo mahnuli rukom.

Perišić bi novi ugovor trebao dobiti u studenome, kada će se postojeći ugovor produljiti do 2021., uz tri milijuna eura godišnje plaće i bez odštetne klauzule...

Sve to iritiralo je Vatrene, navijače pred TV ekranima, ali očito i televizijske komentatore. U jednome je času, naime, jedan komentator iz regije, u tijeku prijenosa, počeo govoriti koliko Turci kradu vrijeme, da bi u jednome času izgubio potpuno izgubio živce i ispalio:

"Ova Turska je odvratna reprezentacija!"


Hrvatska - Turska 1-1, komentator naziva ekipu... by dekaavram

Linker
17. lipanj 2024 08:47