Simone Biles

 IMAGE PRESS AGENCY Nurphoto Via Afp
SRETNA VIJEST

Zaplovili u bračnu luku: Četverostruka olimpijska pobjednica udala se za zvijezdu Houston Texansa

Među fotografijama koje je par objavio je i jedna koja prikazuje dvoje sportaša ispred svećenika
Piše: HinaObjavljeno: 23. travanj 2023. 09:37

Američka gimnastička zvijezda Simone Biles i igrač NFL Houston Texansa Jonathan Owens vjenčali su se u subotu, objavili su vijest na društvenim mrežama uz fotografije sretnog događaja.

Biles, četverostruka olimpijska pobjednica iz Rio de Janeira 2016. i peterostruka svjetska prvakinja u višeboju, i Owens, koji je potpisao za Texans 2019., objavili su zaruke u veljači prošle godine.

Među fotografijama koje je par objavio je i jedna koja prikazuje dvoje sportaša ispred svećenika. "Službeno Owens", objavila je Biles na svom Instagram računu, gdje se sada zove Simone Biles Owens.

Biles je 2016. u Rio de Janeiru osvojila četiri zlatne olimpijske medalje i brončanu medalju na gredi. Bila je veliki favorit uoči Olimpijskih igara u Tokiju, ali se povukla iz većine natjecanja, zbog brige za mentalno zdravlje i sigurnost. Tamo je osvojila srebrnu medalju u ekipnom višeboju i brončanu medalju na gredi.

Osim toga, jedna je od gimnastičarki koje su optužile bivšeg liječnika reprezentacije Larryja Nassarija za seksualno zlostavljanje. Simone Biles je osvojila 25 medalja na svjetskim prvenstvima, uključujući 19 zlatnih, te je prošle godine od američkog špredsjednika Joea Bidena primila Predsjedničku medalju slobode.

Linker
27. travanj 2024 10:47