Screenshot: Snapchat
JAKO SKUPE 'SIROVE STRASTI'

ZBOG KORONA-ORGIJA DOBIT ĆE JEDNU OD NAJVEĆIH KAZNI U POVIJESTI Počinje istraga zbog snimki koje su digle Englesku na noge, 'tarifa' je već poznata!?

Piše: Iva PrpićObjavljeno: 27. travanj 2020. 17:38

Prema napisima otočkih medija, premierligaš Everton kaznit će svog 20-godišnjeg napadača Moisea Keana novčanom kaznom u iznosu preko 100 tisuća funti nakon što je talijanski nogometaš prekršio pravila organiziravši zabavu u svom stanu u Cheshireu. Naime, Kean se na društvenoj platofrmi Snapchat pohvalio razuzdanom zabavom, a engleski mediji pišu kako je među okupljenima bilo i nekoliko modela. Neki engleski mediji navode da će kazna dosegnuti 160 tisuća funti, dok se kod nekih spominju dvije tjedne plaće.

Čelništvo kluba izrazilo je nezadovoljstvo i razočarenje ovakvim potezom Keana, te je najavilo opsežniju istragu.

- Everton je upoznat s incidentom u kojem je prvotimac organizirao zabavu te na taj način prekršio vladine smjernice i preporuke, kao i klupsku politiku u vezi krize izazvane pandemijom koronavirusa. Ovim putem klub izražava razočarenje postupkom igrača i daje do znanja da je njegova odluka bila potpuno neprihvatljiva. Everton je često javno isticao važnost pridržavanja vladinih uputa u pandemiji koronavirusa, uključujući savjete za ponašanje unutar i izvan doma. Sjajno medicinsko osoblje i liječnici zaslužuju krajnje poštovanje za naporan i predan rad. Najbolji način da im pokažemo poštovanje je učiniti sve kako bismo ih zaštitili, stoji u priopćenju kluba iz Liverpoola koji je tijekom trajanja pandemije aktivno pomagao najpogođenijima u svojoj zajednici.

Inače, izvori bliski nogometašu objavili su kako se 20-godišnjak ispričao zbog neugodnosti koje je prouzročio svojim ponašanjem, a i dalje se čeka izjava trenera Karamela Carla Ancelottija. Talijanski stručnjak nekoliko je puta javno upozoravao koliko je važno pridržavati se svih smjernica, a isto je ponovio i za francuski L’Equipe ranije ovog mjeseca.

- Najvažnije je da je zdravlje ljudi bude osigurano, stoga se moramo pridržavati vladinih smjernica, izjavio je tada 60-godišnjak.

Inače, Kean je ovog ljeta stigao na Goodison Park iz redova Juventusa za 30 milijuna eura. Talijanski nogometaš postao je prije četiri godine najmlađi igrač koji je zaigrao za prvu momčad u povijesti torisnkog kluba, a impresivnu je formu pokazao u dresu U17 momčadi Stare dame u kojoj je u 36 nastupa postigao 29 golova. Ipak, sa sjajnom formom nije nastavio na Otoku gdje je u dresu Karamela postigao tek jedan pogodak.

Linker
21. travanj 2024 06:22