Balotelli
 Claudio Villa/Getty Images / Getty Images
OSVANUO NA NASLOVNICAMA

ZLOČESTI DEČKO TALIJANSKOG NOGOMETA DOBRO SE OPUSTIO OVOG LJETA Francuzi tvrde: Vratio se na treninge sa 15 kilograma previše!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2018. 23:14

Talijanski napadač Nice Mario Balotelli dobro se opustio ovog ljeta tijekom godišnjeg odmora.

Bivši napadač Milana i Manchester Cityja našao se na meti kritika u remiju Italije i Poljske prošlog petka (1:1), a legendarni Poljak Zbigniew Boniek izjavio je kasnije kako je zločesti dečko talijanskog nogometa predebeo i da ima barem 15 kilograma viška.

Francuski L'Equipe tvrdi kako se Balotelli na predsezonskim treninzima Nice pojavio sa točno 100 kilograma, što je 12 kilograma teže od njegove idealne težine od 88 kilograma. Neimenovani izvor iz Nice tvrdi da se Balotelli nije baš pretrgnuo od treninga jer je mislio kako će napustiti Nicu ovog ljeta, što se nije dogodilo.

FLORENCE, ITALY - SEPTEMBER 03:  Mario Balotelli of Italy in action during a Italy training session at Centro Tecnico Federale di Coverciano on September 3, 2018 in Florence, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
Claudio Villa/Getty Images / Getty Images
Balotelli

Inače pouzdani L'Equipe također tvrdi da je Super Mario imao barem 6 kilograma viša u svom ovosezonskom debiju protiv Lyona 31. kolovoza.

Balotelli je inaše za Azzurre protiv Poljaka igrao do 62. minute kada ga je zamijenio Belotti.

Linker
03. svibanj 2024 15:02