REUTERS/Charles Platiau
DOBAR POSAO U PARIZU

ZVIJEZDA PSG-A OPLJAČKANA ZA VRIJEME UTAKMICE NA PARKU PRINČEVA! Šteta se procjenjuje u vrtoglavim iznosima, a nestao je i skupocjen sat

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2018. 10:26

Francuski mediji javljaju da je brazilski branič i kapetan PSG-a Thiago Silva bio žrtva pljačke u subotu navečer u svojoj pariškoj rezidenciji. Prema prvim informacijama šteta se procjenjuje na otprilike milijun eura.

Luksuzna vila Thiaga Silve nalazi se u 16. pariškom okrugu koji je navodno strogo nadziran budući da ondje žive mnoge poznate ličnosti. Sve rezidencije pariških igrača pod posebnim su sigurnosnim nadzorom koji je inicirao klub, upravo da bi se izbjegli ovakvi slučajevi, stoga je još nevjerojatnije kako je pljačkašima pošlo za rukom ostvariti svoj naum.

Pljačka se, prema prvim procjenama, dogodila u vrijeme ligaške utakmice između PSG-a i Nantesa na Parku prinčeva. Thiago Silva je odigrao cijelu utakmicu i zaradio žuti karton, a susret je presudio pogodak Kyliana Mbappea u 68. minuti. Pljačkaši su dakle mogli dobro procijeniti u koje će vrijeme kapetan PSG-a biti odsutan i pomno isplanirati krađu.

Pretpostavlja se da su kradljivci ušli u prostore vile preko krova. Zasad se zna da je brazilskom nogometašu ukraden nakit velike vrijednosti, uključujući skupocjen sat u vrijednosti 600 000 eura, a cjelokupna šteta procjenjuje se na milijun eura.

Podsjetimo, još je jedan igrač PSG-a, kamerunski napadač Eric Choupo-Moting, opljačkan krajem studenog ove godine tijekom utakmice Lige prvaka protiv Liverpoola (PSG je slavio 2:1 na Parku prinčeva), a šteta je procijenjena na 600 000 eura.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
30. travanj 2024 18:04