Foto: Tom Dubravec / CROPIX
REAKCIJE IGRAČA

'HRVATSKA NIKAD NIJE ZNALA IĆI LAKŠIM PUTEM' Hrvatski igrači pognuli glave i pošteno priznali: 'Švedska je bila bolja, ništa nam nije išlo'

Piše: HinaObjavljeno: 17. siječanj 2018. 09:24

"Hvala publici u Spaladium areni na nezboravnoj atmosferi, ali reprezentacija Švedske je ovaj put bila jednostavno bolja od nas", izjavio je hrvatski rukometaš Manuel Štrlek u utorak navečer nakon utakmice u kojoj je naša reprezentacija izgubila od Švedske 31-35.

Po Štrlekovim riječima, hrvatskoj reprezentaciji u ovoj utakmici "nije išlo" u obrani, u kontri i polukontri te je promašeno nekoliko 'zicera' u napadu.

"Ali, treba što prije zaboraviti ovu utakmicu, ima još utakmica na ovom Europskom prvenstvu i sada je najvažnije da se odmorimo i rekuperiramo za sljedećeg protivnika, Bjelorusiju," rekao je Štrlek.

Na upit što je bio uzrok poraza od Švedske, Štrlek je kazao da je Švedska momčad dobro pripremila obranu 5-1 i "dobro nas razvukla" a mi smo na početku napravili nekoliko taktičkih pogrješaka i promašili šuteve te su Šveđani iz kontre postizali golove a kasnije ih je bilo teško stići.

"Moramo dobro, hladne glave analizirati utakmicu protiv Švedske i vidjeti gdje smo pravili greške i što je bilo pošlo po zlu", komentirao je pak je hrvatski reprezentativac Stipe Mandalinić nakon poraza od Šveđana.

Komentirajući taj poraz kazao je da hrvatska reprezentacija na velikim natjecanjima "nikad nije znala ići lakšim putom."

Mandalinić smatra kako se naša reprezentacija treba okrenuti utakmicama koje je čekaju na ovom Europskom rukometnom prvenstvu.

Na upit što očekuje od sljedeće utakmice u kojoj će u Zagrebu Hrvatska igrati protiv Bjelorusije, Mandalnić je kratko rekao:"Vjerujem u nas."

Rezultati by SofaScore

Linker
10. svibanj 2024 21:26