Drago Sopta / Cropix
MEDVEŠČAK

'Ice Fever u Areni nije upitan'

Povodom zatvaranja zagrebačke Arene oglasio se hokejski klub Medveščak koji bi u spomenutoj dvorani trebao odigrati četiri utakmice krajem siječnja
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 04. siječanj 2011. 12:42

"Slijedom poslovnog ugovora o korištenju prostora Arene Zagreb, a koji je KHL MEDVEŠČAK Zagreb potpisao s vodstvom Arene, u niti kojem slučaju ne smatramo upitnim održavanje hokejskih utakmica u sklopu događaja ARENA ICE FEVER u periodu od 21. do 28. siječnja u spomenutom prostoru. Također nismo zaprimili službenu obavijest niti službenu informaciju kako je ulazak u Arenu upitan što je dodatan razlog da održavanje događaja u Areni ovoga trenutka ne smatramo upitnim.

Do ovog trenutka uloženi su znatni napori i znatna financijska sredstva u pripremu događaja, u prvim danima nove godine započeta je i intenzivna međunarodna promocija događaja u Sloveniji i Austriji, a svoj dolazak na ARENA ICE FEVER potvrdili su i gradonačelnici Beča, Villacha, Klagenfurta i Ljubljane te slovenski i austrijski ministri sporta.

Naravno, smatramo kako medijski napisi o mogućim problemima vezanim uz Arenu Zagreb iznimno štete organizaciji i imidžu događaja ARENA ICE FEVER te ovim putem još jednom apeliramo da se svi eventualni poslovni problemi i nesuglasice između određenih strana riješavaju onako kako to i poslovna komunikacija i etika nalažu.

Zahvaljujemo svima koji su kupnjom ulaznice za događaj ARENA ICE FEVER potpomogli organizaciju ovog događaja te jamčimo vrhunski sportski-adrenalinski spektakl u zagrebačkoj Areni."

Medveščakov Jamie Rivers hitno na operaciju, propušta ostatak sezone

Novom Medveščakovom igraču Jamieju Riversu jutros je operirana slezena. Naime, slijedom duela i fizičkog sudara dvaju igrača tijekom hokejske utakmice u Villachu, u nedjelju 02. siječnja, igrač je zadobio teške unutranje ozljede.

- Za Jamiea Riversa sezona je prema predviđanju liječnika završena. Naime, nakon fizičkog duela s igračem tijekom utakmice u Villachu, Rivers je dobio tešku unutarnju fizičku ozljedu slezene koja isprva nije uočena. Tek po primitku na jedinicu hitne pomoći, a slijedom zdravstvenih komplikacija,

ustanovljeno je kako se radi o puknuću slezene, a igrač je u ovim trenucima na operaciji. Predviđa mu se oporavak od oko 2 mjeseca, a prema mišljenju klupskih liječnika, neće se vratiti na led do kraja sezone - objasnio je Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka.

Jamie Rivers, kanadski obrambeni igrač s NHL iskustvom, ''medvjedima'' se pridružio prije mjesec dana, a nakon nekoliko probnih tjedana i službeno je postao član zagrebačkog Medveščaka.

Linker
13. svibanj 2024 14:26