Twitter
UŽIVA U MAJČINSTVU

JANICA KOSTELIĆ VIŠE NIJE DRŽAVNA TAJNICA ZA SPORT Netom uoči prvog rođendana sinčića Oscara proslavljena skijašica razriješena je na osobni zahtjev

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. studeni 2019. 15:59

Na zatvorenome dijelu današnje sjednice Vlada je donijela i neke kadrovske odluke. Tako je na osobni zahtjev razriješena državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport, Janica Kostelić.

Najuspješnija hrvatska skijašica prvoga dana 2019. postala je majka malenog Oscara. kada je u Petrovoj bolnici u Zagrebu carskim rezom rodila sina. Janica Kostelić uživa u majčinstvu daleko od očiju javnosti, a netom učio prvog rođendana njezina Oscara odlučila se povući s visoke dužnosti u Središnjem državnom uredu za šport.

Prije tri godine Janica Kostelić imenovana je prvom državnom tajnicom Središnjeg državnog ureda za šport te je tada, radi odlaska na novu dužnost, razriješena dužnosti pomoćnice ministra znanosti, obrazovanja i sporta.

Javnost je za trudnoću Janice Kostelić doznala krajem listopada, kada je najavila i da u skoroj budućnosti planira vjenčanje, a tada je rekla i da će se dijete zvati Oskar.

Linker
20. travanj 2024 05:50