JADRANSKA L.

Jug CO - Primorje 6-13

Piše: HinaObjavljeno: 27. veljača 2014. 21:50

U derbiju 17. kola Jadranske lige vaterpolisti dubrovačkog Juga CO danas su na svom bazenu poraženi od riječkog Primorja EB sa 6-13 (2-4, 3-4, 1-2, 0-3).

"Igramo na vrhunskom nivou i ne sjećam se da je Jug ikada izgubio sedam razlike u Dubrovniku. S ovakvom igrom možemo pobijediti bilo koju momčad na svijetu", kazao je trener Primorja Ivan Asić. Ovom pobjedom Primorje je osiguralo poziciju broj jedan u doigravanju za naslov prvaka Hrvatske.

"Treba nam odmor, prije svega psihički, a ovaj poraz nam može i dobro doći da shvatimo da je pred nama teško razdoblje u kojem će se odlučivati puno toga. Nismo dobro reagirali u odlučujućim trenucima, a oni su odigrali fantastičnu utakmicu", izjavio je igrač Juga Nikola Janović.

Kod Juga Andro Bušlje zabio je dva gola, a Tihomil Vranješ, Nikola Janović, Josip Šutalo i Ante Visković po jedan. U ekipi Primorja Daniel Varga i Paulo Obradović zabili su po tri pogotka, Cosmin Radu i Denese Varga po dva gola, a Petar Muslim, Javier Garcia i Ivan Buljubašić postigli su po jedan zgoditak.

Na ljestvici vodi Primorje sa 48 bodova, slijedi Jug sa 42, Mladost ima 37, Mornar 34, a Jadran Herceg Novi 33 boda.

REZULTATI 17. KOLA:

Subota, 22. veljače -

Jadran Split - Branik 12-9

Četvrtak, 27. veljače -

Jug CO - Primorje EB 6-13

POŠK - Mladost

Utorak, 4. ožujka -

Budva - Mornar BS

Jadran HN - Primorac Kotor

Srijeda, 5. ožujka -

Šibenik - Medveščak

Linker
06. srpanj 2024 13:28