CURLING

Katastrofalan dan Hrvatske: Bez pobjede još jedino mi, Francuzi i Slovenci

Piše: ArhivaObjavljeno: 04. listopad 2012. 14:36

Bilo bi se lako izvlačiti na virozu, loše higijenske uvjete, nadmorsku visinu, da je kamenje okruglo i kako danas svi curlaju, ali ono što je u srijedu prikazala naša curling reprezentacija - stvarno je bilo loše.

Na stranu to što su nas porazile daleko kvalitetnije reprezentacije, ali to jednostavno nije bio dan naših igrača i igračice (Ines Mišanec i dalje ne igra zbog viroze), odnosno, danas je led nama bio klizaviji nego ostalima. Iako je kapetan Neven Pufnik pokušavao izmjenama unijeti svježinu, ruke nisu slušale i tako su na ovom europskom prvenstvu svega dva kola prije završetka natjecanja po skupinama, bez pobjede ostale tek naša te reprezentacije Francuske i Slovenije.

Sutra nam ostaje da pokušamo spasiti čast utakmicama protiv Mađarske u 12 i Austrije u 19 sati, ali ne očekujte previše. Za uspjehe ćemo prvo trebati pričekati dvoranu u Hrvatskoj. Za sve one koji su imali strpljenja do ovdje pročitati tekst, samo da spomenemo i ubojite rezultate: Latvija:Hrvatska 16:1, Finska:Hrvatska 17:2. Sutra je novi dan, metemo do kraja!

Linker
30. travanj 2024 08:30