UZALUD MU GOVORE NE

KUPIO JE CIJELI SVIJET Razočarani prvak odlučio podijeliti 60 milijuna dolara!

Legendarni Sugar Ray Leonard (prvi zaradio preko 100 milijuna dolara od boksa) upozoravao je Manny Pacquiaa prije meča da ne bude pretjerano darežljiv
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 05. svibanj 2015. 18:42

Manny Pacquiao navodno će donirati više od polovice svoje zarade od od meča s Floydom Mayweatherom u dobrotvorne svrhe, prenosi portali flava.co. Kako se radi o iznosu o najmanje 40, a potencijalno 60 milijuna dolara, taj potez vrlo vjerojatno će naići na opće odboravanje javnosti.

Ako Manny zaista provede svoju odluku u djelo, bit će to najveća donacija nekog sportaša u povijesti. Zločesti glasovi možda će komentirati da je s obzirom na pokazano u tzv. 'meču stoljeća' i obvezan vratiti novac, ali to nipošto ne umanjuje grandioznost Filipinčeve geste.

Legendarni Sugar Ray Leonard (prvi zaradio preko 100 milijuna dolara od boksa) upozoravao je Pacquiaa prije meča da ne bude pretjerano darežljiv, ali ovaj ga očito nije poslušao.

Informaciju je potvrdio i Pacquiaov menadžer Bob Arum koji je rekao da je "siguran da će Manny donirati polovicu zarade od meča u dobrotvorne svrhe. On je naprosto takav"

Kad je već tako široke ruke, možda će i budžet Filipina napokon ugledati svoj dio od preko 30 milijuna dolara za koje ga optužuju da duguje na ime neplaćenih poreza.

Linker
17. svibanj 2024 08:26